Τιμοκατάλογος και Εκδόσεις

Εκδόσεις

Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα του είδους του, το easymed δεν διανέμεται σε διαφορετικές εκδόσεις και διαφορετικά χαρακτηριστικά. Η μοναδική έκδοση είναι και η πλήρης με όλο το φάσμα των αυτοματισμών και δυνατοτήτων. Έτσι, ακολουθούμε την προσέγγιση της απλότητας η οποία είναι και η αρχή που κάνει την εφαρμογή μας διαφορετική.

Τιμοκατάλογος

Οι άδειες χρήσης του easymed είναι ετήσιες. Αυτό σημαίνει ότι στο τέλος του έτους ο πελάτης εφόσον επιθυμεί να ανανεώσει, θα πρέπει να καταβάλει το ποσό ανανέωσης το οποίο φυσικά είναι μικρότερο της αρχικής τιμής.

Αρχικές άδειες
(1η εγκατάσταση)
1 ετήσια άδεια χρήσης
πάνω από 5 ετήσιες άδειες χρήσης
 

195€ + Φ.Π.Α.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ειδική τιμή / άδεια
Ετήσιες ανανεώσεις

(έπειτα από το 1ο έτος)
1 ετήσια ανανέωση* άδειας χρήσης
πάνω από 5 ετήσιες ανανεώσεις* άδειας χρήσης
  90€ + Φ.Π.Α.

90€ + Φ.Π.Α. / άδεια

*Οι ανανεώσεις άδειας χρήσης προϋποθέτουν να υπάρχει τιμολόγιο αρχικής άδειας χρήσης στα ίδια στοιχεία.

Έπειτα από την απόκτηση της άδειας χρήσης, ο ιατρός μπορεί να ενεργοποιήσει το λογισμικό χρησιμοποιώντας τον μοναδικό κωδικό ξεκλειδώματος που του παρέχεται.

Για παραγγελία, χρησιμοποιήστε τους συνδέσμους στα δεξιά της σελίδας ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά. Παρακαλούμε μετά την πληρωμή επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να προχωρήσουμε με την παραγγελία. Θα χρειαστεί να αποστείλετε με e-mail ή fax το αποδεικτικό κατάθεσης στο οποίο θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό σας.